2010 m. spalio 12 d., antradienis

Saldžiarūgštis padažas

Reikia:
  • 4 valg. š. citrinos sulčių (~pusė išspaustos citrinos)
  • 2 valg. š. sezamo sėklų
  • 2 valg. š. medaus
  • 4 valg. š. sojų padažo
  • 3 skiltelės česnako

Paruošimas:

Sezamo sėklas pakepinti su smulkintu česnaku. Dedi medaus. Kai medus ištirpsta, pili citrinos sultis su sojų padažą ir dar 1-2min pakaitinti. Ir viskas, gauta padažą pili ant paruoštos vištienos, daržovienė ir tt.

Patarimas: 
Žinoma būtų gerai paragauti padažą prieš pilant, nes skirtingas medus skirtingai saldus, sojų padažas skirtingų firmų gali šiek tiek skirtis. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą