- Baklažanai, 3 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, nedideli, 2 vienetai
- Paprika, raudona, 0.25 vieneto
- Poras, pjaustytas, saujos
- Bazilikas, džiovintas, truputį
- Petražolės, truputį
- Čili, smulkintas, truputį
- Jautienos faršas, 400 gramų
- Druska, pagal skonį
- Paprika, milteliai, pagal skonį
- Moliūgai, sėklos, 20 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 2 saujos
Baklažanus nuplauti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, sumesti visus prieskonius bei moliūgų sėklas, viską gerai sumaišyti
Gautą masę sudėti į baklažano puseles. Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių.
Paruošą patiekalą apibarstyti parmezanu. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą